Shareaza - Konfigurasi / Jelas Sejarah

Untuk mengkonfigurasi selang masa yang mana Shareaza menyimpan trek aktiviti anda atau hanya membersihkan Sejarah:

  • Buka Shareaza
  • Klik pada Alat> Tetapan Shareaza> Umum> Perpustakaan
  • Dalam bahagian fail Terkini, anda boleh menggunakan medan di sebelah "Ingat dan" Untuk sehingga "untuk menentukan masa lapang di mana Sejarah akan disimpan.

  • Klik pada "Clear History Now" untuk membuang semua jejak aktiviti anda di Shareaza.
  • Klik OK untuk mengesahkan

Artikel Sebelumnya Artikel Seterusnya

Tip-Tip Utama